Nová éra

Nová éra

Anotace: beze slov

Už neslyším údery tvého srdce do noci,
nezaslechnu více zvuky tvého dechu.
Tělo s tělem nezapěje píseň žáru.

Čas bez tebe, nemohu to přemoci,
je katem, uvězněna v jeho spáru,
Toužím po tónu, jenž dojde k mému slechu.

Umřu na ticho.
Nový život bez melodie,
prázdně, plitce se mi žije.
Umřu na ticho

Tisíce vyslovených bolestných vět.
A milion činů, jež hned chci vzíti zpět,
mizí v mlhavé minulosti,
bez hrdosti a bez ctnosti,

v jediném pohledu vše utichá.
A tělo, které skoro nedýchá,
opouští duši.
A na dveře mi tiše buší.

Nová éra beze slov.
Čas kdy vše již řečeno bylo.
Autor Markéta G., 12.11.2010
Přečteno 275x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, pamp_elka, Agniezka, jedam, PIPSQUEAK, Actafool, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas zpopelnění fénixe

30.11.2010 07:31:00 | pamp_elka

Dojemná, líbí...*:)

17.11.2010 13:59:00 | PIPSQUEAK

řečeno hezkými verši

12.11.2010 16:01:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí