Nenávidím tě, tě, tě a tě

Nenávidím tě, tě, tě a tě

Anotace: těm co mě zraňují

Kolize našich očí
Chci to skončit
osmým výstřelem do tvé hlavy

A ty...
Jsi nejhlubší urážkou mojí cti
V rozdrásané hrdosti

Má drahá
dej mi co proto ještě jednou
Staré šrámy už blednou

Hodna tělesného trestu
hladím si hrdlo bříšky prstů
Klaním se vlastnímu selhání


... ale já NEJSEM zlomená!
Autor Mareritt, 13.11.2010
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí