Závislost

Závislost

Anotace: ....

To vlezlé nutkání v Tvé hlavě
neodchází, zůstává jako věrný přítel.
Chtěl bys žit jinak - zdravě.
Závislost je však Tvého času majitel.

Chuť nasládlého tabáku na rtech,
v hrdle opojné pálení alkoholu.
Naposledy slyšet milenky vzdech
a poté usnout klidně spolu.

Z několika minut stanou se hodiny,
přátelé se odvrátí, odejdou,
ze života Ti zmizí i zbytek rodiny,
však bez Tebe se odejdou.

Každý svého štěstí strůjcem jest,
přesto si jej v hojné míře ničíme.
Pro jasnou záři vysněných hvězd
se v temném rohu samoty krčíme.
Autor Wyrda, 13.11.2010
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, ZILA78, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hvězdy ... světlo ... a kde je tma? :-)

13.11.2010 23:49:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí