Svědci mých skutků

Svědci mých skutků

Anotace: Vzpomínky, co proletí, kolem citů zbytku. Ztracená objetí, svědci mých skutků.

Vzpomínky, co proletí,
kolem citů zbytku.
Ztracená objetí,
svědci mých skutků.

Zchladlá srdce,
kapky ironie,
kroutí se břitce,
na dlani bez energie.

Chyby v tváři vyryté,
rudá slova září.
Ruce čistě umyté,
snahu, co bázeň maří.

Poskládané prohry,
v očích sepsané.
Citáty, co mohly,
nebýt prolhané...
Autor Aurora., 14.11.2010
Přečteno 275x
Tipy 12
Poslední tipující: Alasea, Denael, Bíša, Psavec, Javavia, Kapka, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tahle sloka je lepší než celá moje bádeň;)

16.11.2010 20:09:00 | Aurora.

A slova, nakreslená
v malý růže květ,
skrytá pravda, co směla,
změnit sílu vět.
ST

16.11.2010 19:44:00 | Denael

Moc se mi líbí závěr básně.

14.11.2010 22:34:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí