Životní filozofie

Životní filozofie

Anotace: Každý máme svoji životní filozofii a každý ví, že se jí musí řídit. Teda ne tou mojí.

Životní filozofie
Jsem, jaký jsem a jiný nebudu
Žiju, jak jen chci a to se nemění
Věřím sobě, tobě možná osudu
Srdce pro básničky a hlavu na lásku
To je celé mé (ne)malé mění

Jsem, kdo jsem a nikdo jiný
Intelektuál a trochu romantik
Co štěstí hledá po kapsách a nemá žádný
Člověk, co rád by navštívil života antik

Tak pojďte se mnou nebo za mnou
Projdem bosí celý svět
Zaženem chmury i chvíli zlou
A svůj život shrnem do páru prostých vět

Tak jdeme cestou života dál
Neváhej a přidej se k nám
Ten nahoře s námi hru hrál
Tak jdeme a zavřeme krám
Autor kukopr, 15.11.2010
Přečteno 273x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Gabrielle, labuť, Šerák, ziriant, CULIKATÁ, hubape, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdce pro lásku a hlavu i duši na básničky, tvá filozofie ti sluší :-)

15.11.2010 20:40:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí