Bolest

Bolest

Anotace: Uvnitř na dně.

Každý si myslí, že je to ve mně
Já ale vidím všechny tvé tváře
Všichni se na mě dívají
Pořád jsem plný nenávisti

Všechno co dělám
Dělám jen pro tebe
Jinými pohrdám
Tak co se s tebou děje

Kolem mě je spousta problémů
A nikdo nemá kousek soucitu
V nitru se chce dostat něco ven
Spatřit zkažený lidský den

Dostal jsem život
Tak si užívám
Mám dost novot
Tak se omlouvám

A jak si ze mě bereš to nejlepší
Zatímco mě trháš na kusy
Jsem připravený vypustit hlavu
Postavit se dotěrnému davu
Autor P.P.S., 15.11.2010
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, strašidýlko-střapatý, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí