PROČ TYHLE FREGVENCE

PROČ TYHLE FREGVENCE

Anotace: ....

Rituální kanibalismus,
doby bronzové.
Dnešní sadomasochizmus,
bizardní tvorové.

Zločin spojený,
s duševní patologií.
Hannibal Lecter….spokojený,
v nekonečné agonii.

Masový vrah,
na vraždící masové vlně.
K obětem má fiktivní vztah,
výběr s přesnosti….úmyslně.

Vraždící monstrum,
porucha sexuální preference.
Nedává to smysl,postrádá to rozum,
proč bůh nechal….naladěny tyhle frekvence
Autor ZILA78, 16.11.2010
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: Mario de Janiero, Romana Šamanka Ladyloba, la loba, Květka Š., malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St teda to je nářez!!!

16.11.2010 11:57:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí