Lalala

Lalala

Anotace: ....

Víčka z olova keřů,
pod kobercem hladina,
pod hladinou dno.
Na dno trubka z dřezů.

Pod myšlenkou Měsíc,
pod měsícem tma,
odlesk z křídel pijanů,
jejich zhoubná dna.

Nad pastýřem slunce,
pod paprskem svět,
velké liščí doupě,
loupáky a změť.

Pod slibem věta,
větou se načalo,
obří kráter v zemi,
takhle to začalo...
Autor Mrtvý květ, 16.11.2010
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, Dona Quixote, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí