O dnešní mládeži

O dnešní mládeži

Anotace: POZOR! Obsahuje neslušné výrazy.

Je mi z vás blbě
a pryč chci jít,
řeknu to hrubě,
nejdřív jdu blít.

Kouření, alkohol,
tak to je hnus,
ovlivní kdekoho
a zkazí vkus.

Ty dnešní děcka,
zbít na jednu hromadu,
jó bude to pecka,
ty hajzly odvedu do směsnýho odpadu.
Autor Fairness, 17.11.2010
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děti jsou takové,
což je zcela jisté,
jak jsme si je vychovali!
Zrodí se čisté
Život na ně kálí ...

Ani my nejsme bohové!

17.11.2010 05:21:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí