O dnešních chlapcích

O dnešních chlapcích

Anotace: POZOR! Obsahuje neslušné výrazy.

Půlka blbosti a půlka chtíče,
dnešní chlapci, dovolím si říci,
jsou značně v píče.

Pro život nepraktičtí
a úplně na nic,
hlavně že v 15 už nejsi panic.

Verbeš a cházka
hospoda, bordel,
bůh brzy nad vámi,
vyřkne krutý ortel.

Děvkaři pitomí,
hlavně že o redtube mají vědomí.
Do hajzlu s váma
já fakt vás nechci mezi náma.
Autor Fairness, 17.11.2010
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí