Drak a rytíř

Drak a rytíř

Anotace: tak trochu k zamyšlení,že ne všechno je vždycky přesně tak, jak se na to dívá většina

Kdopak jsi, kdyžs nyní vtrhl sem
a z dálky už křičel jsi, že budu poražen?
Máváš mi tu kopím před mým prahem,
a mne přitom nazýváš jen pouhým vrahem?

Zabil jsem, přiznávám, v hladu, či v obraně,
to ale vy jste mě vyzvali do zbraně.
Jen pojď si dál ty se svou ocelí,
jenom mi neříkej, že lidi nechtěli.

Měl bych však varovat tě, já se budu bránit,
jen tak se nenechám zabít,nebo zranit.
Neb drápy mé jsou jako meče,
kdo utéct by chtěl mi,tak ji, neuteče.

A tesáky mám jako ostré dýky,
Jestli se vůbec zmůžeš na výkřiky?
I oči mé jsou oči šelem,
když potkávám se s nepřítelem

Tak prozraď pročs svůj život přišel ztratit?
Až poznáš mé plameny už nepůjde to vrátit.
Jen řekni mi zda ti za tohle stojí,
Co když tvá čepel přeci neobstojí?

To jsi zde ochotný zemřít jen pro slávu?
Jestli tě sežeru,bude to po právu.
Můj řev tě varuje:odejdi,vrať se zpět,
Ty ale tasíš zbraň co by svou odpověď.

Tvoje zbroj zacinká jeskyním sežeru,
pro věhlas vydal pro smrt na příšeru.
Co když ti uchystám jen rychlou popravu?
Jestli tě zabiju,bude to po právu.
Autor Anjesis, 17.11.2010
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: Dragita, Behemot, Kapka, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc moc se mi líbí:-)

02.01.2011 14:31:00 | Dragita

Libi se mi namet..hezky napsane..:)

07.12.2010 17:47:00 | Míša S.

...sem tam trošku kostrbaté, ale jinak celkem povedené a moc pěkné...piš dál!:-))

19.11.2010 17:13:00 | Behemot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí