KDE JE NADĚJE

KDE JE NADĚJE

Čekej...nic ale neříkej
můžeš si tak lhát
vidět je slunce co má hřát
z paprsku noci nic nehledat...

všechny tvé kroky
nová svítání
sečtené roky
v hledání.......

proměna frázi
v naději mlčí
kdo doprovází
jen slova ptačí...

ještě je,roztaje
v myšlenkách zraje
proč ale taje
Kde je naděje.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.11.2010
Přečteno 256x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, PIPSQUEAK, Gabrielle, Psavec, CULIKATÁ, labuť, ZILA78, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí