SILY PŘÍRODY

SILY PŘÍRODY

Anotace: různost pohledu,i na vločku se dostalo

Jak nenávistné doteky
spletené v síti pavoučí
stokrát vykřičené pohledy
slzy ty nám poručí
Jak prázdné místo
místo stromu
jen v srdcích je zas čisto
a ptáci,netrefí už domů
jen najdu opuštěné hnízdo
a vítr se zas otočí
jen nefňukej moralisto
když básníkovy oči zapláčou
tady je tvé místo
jen vločka ukáže ,že v srdci je bílo
vím to svědomí se zastydělo
prázdná věta...
na konci světa....
že máme své důvody
....já jsem hříčka přírody.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.11.2010
Přečteno 303x
Tipy 35
Poslední tipující: Bíša, labuť, PIPSQUEAK, TetaKazi, Elisha, Bona, Kapka, Jiná, Mbonita, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se moc povedla.

30.11.2010 12:04:00 | Fenn

Za me esté - celý je to skvělý !!

21.11.2010 13:18:00 | Elisha

ten konec je prostě skvělej.
ST

20.11.2010 19:21:00 | Mbonita

1*, moc pěkná...

20.11.2010 19:20:00 | nejsembásník

Moooc hezké, vložil si do básně kus svého já, krása.))

prázdná věta...
na konci světa....
že máme své důvody
....já jsem hříčka přírody.

20.11.2010 14:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí