Tváre

Tváre

Anotace: (+ 20.11.2010)

Sbírka: Nik sa ma nepýta. Tak kričím.

Zabudol si tvár svojho otca,
prehovoril vo mne muž v čiernom.

Oblial ma pot
a hanbil som sa.

Potom som si spomenul
na všetky tváre svojho otca.

Radšej mali zostať zabudnuté.

Autor nebech, 20.11.2010
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí