Kým vieš, kto si

Kým vieš, kto si

Anotace: Open skies - Reamonn http://www.youtube.com/watch?v=iFoF4lKkAfU

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

*

Najlepšie chutí vždy
Tá čerstvo po polnoci
K zakončeniu dlhého dňa
Na privítanie ešte dlhšej noci

Keď v zajatí plameňov
Dvoch blikotajúcich sviečok
Spoločnosť robí ti vánok vo vlasoch
..a slza tečúca spod privretých viečok

Pýtaš sa jej, kto si

A hýčkaš si v dlaniach
Nahá, pod dorastajúcim mesiacom
Len srdcom viditeľný zápisník
Pár chvíľ, niekoľko slov je v ňom

Možno len tváre milovaných ľudí
Ale to málo je viac než dosť
Listuješ s nehou v spomienkach
A jediná stránka stačí ti pre radosť

Lebo už tušíš, kto si

Poznanie spletáš do vrkoča
Aký ti kedysi denne robievala mama
Nie, už nemáš strach, oči smejú sa
..nikdy nezostaneš sama

A tá slza je zhmotnené šťastie
A ten vánok ti šepká o svete
Chutí ti, tancuješ, spievaš si
Si spokojná vo svojom živote

Pretože už vieš, kým bola si
Kým chceš sa stať

A kto si

*
Autor lennerka, 22.11.2010
Přečteno 402x
Tipy 32
Poslední tipující: gallatea, Radek.oslov.Šafárik, Oťas, jedam, carodejka, její alter ego, James Libustka, Bíša, Actafool, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďalšia krásna básnička, idem čítať ďalej,už sa teším :-)

27.03.2012 21:57:38 | gallatea

Moc hezké.))

Najlepšie chutí vždy
Tá čerstvo po polnoci
K zakončeniu dlhého dňa
Na privítanie ešte dlhšej noci

25.11.2010 17:26:00 | carodejka

:) hladí po duší, že už víš :)

23.11.2010 19:40:00 | její alter ego

a třetí do party!:-) krásně jsi to napsala!

22.11.2010 22:04:00 | Actafool

Je moc krásná lennerko.Tady se lidé najdou,najdou krásu slov složenou z myšlenek,pocitů svého já.

22.11.2010 08:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí