..ztup moje drápy..

..ztup moje drápy..

Anotace: než hrdlo krev skrápí...

Ztup moje drápy…
než rozškrábu Ti tělo
Než vyryju Ti na záda svůj vzkaz
o tom, co bolí mě, i o tom, co mě trápí
mé rouhání je zároveň má smělost
má lačnost pálí jako krutý mráz…

Ztup moje drápy…
než rozdrásám Ti duši
Než vyryju Ti v kůži ortel svůj
o tom, jak bídná jsem a jakou nosím kápi
můj cynismus je zároveň mou kuší
má grácie se roztéká jak lůj…

Ztup moje drápy…
než rozsápu Ti paže
Než vyryju Ti na tvář motto svý
o tom, jak útočím, i jaký tasím rapír
mé svědomí je zároveň mé páže
Má bojovnost zas o tom svoje ví…
Autor šuměnka, 22.11.2010
Přečteno 263x
Tipy 41
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, hašlerka, ZILA78, la loba, Psavec, Jiná, Květka Š., Zasr. romantik, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já asi jo...:D) -S-

22.11.2010 16:10:00 | Skywalker

Nechtěl bych se ti dostat do drápů :-)

22.11.2010 10:26:00 | Kars

však víš..já vyjádřila se již...

22.11.2010 09:47:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí