otázky do ticha

otázky do ticha

Anotace: ?

hej
jaké ráno mi otevřeš
po této noci?
krčím se před vlastními hlubinami
které se mnou vždy spolutvoří
a zatím to nemá jasnou barvu, tón, vůni...
neměl bych se vázat asi
na falešné jistoty jednovonnosti
které jsou křehčí
než opření se o vše-nic
jen tak beze všeho
jen tak bez specialit...
mám na to?
je tam domov, tam někde?
kolikerý vnitřek mi odhalíš
až otevřu oči?
Autor danielsoft, 22.11.2010
Přečteno 277x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, je mnoho otázek na které nikdy nenajdeme odpovědi, protože mnohdy je ani nehledáme.

22.11.2010 18:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí