kataplaze mámení

kataplaze mámení

Anotace: tanec svatého... pro Jana?:)

Svatojánské mušky v olejové stoce se stopí,
kde zalévá se jitřním blahem skupina stop,
sama ve vůni brojí,
kde v divočině skoupí se hluboký dech.
Starosti svatí,slynouce se v břeh,
a v památce mojí, v zákoutí se svlék.
Tiše brouzdá po hnojišti tichém blaha svět,
v samotě dlí, jediný mého srdce květ.
Autor Charentan, 22.11.2010
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí