slova, slova, slova

slova, slova, slova

Anotace: slova...

A je to tu znova,
ta zoufalost světa,
mrazem přešlé sedmikrásky
a prázdná slova.
Budoucnost?
Možná tak mizerná minuta
co myslí na lásku.
Troufalost?
Kde je ta jistota,
co činy promění v cnost.
Myslím víru?
Možná...
těžko hledám správná slova.
Autor euterpe, 22.11.2010
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy slova nejsou třeba. ST

19.12.2010 18:43:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí