Čas kvetov

Čas kvetov

Keď odkvitol na susedovom balkóne posledný muškát
(a bolo ich dosť tohto leta),
povedala si, že skončil čas kvetov,
zbalila si si batoh, dala mi bozk,
vypýtala si peniaze
a odišla popoludňajším vlakom.
- - -
Sedela si na hrádzi a smiala si sa,
keď som v rozpakoch nahý vystúpil z vody.
Dotknuto som poznamenal, že tebe je hej, keď si oblečená.
Tak si sa vyzliekla ... a v rozpakoch sme boli obaja.
Potom si povedala, že budeš u mňa spať,
a keď budem chcieť, tak aj so mnou.

Počúvali sme reggae a džez, fajčili trávu
(a bolo jej dosť tohto leta),
nahlas recitovali Hviezdoslavove sonety
a ja som vychutnával každú chvíľu,
keď som cítil vôňu a teplo tvojho tela.
- - -
Ten vlak mal príhodne na poslednom vagóne
červeným sprejom vryté
FAKIN' LAJF...
Autor nebech, 23.11.2010
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí