Pamět

Pamět

Anotace: Oslovovala mě Death.on.line a super se s ní mrdalo

Myslím, že jsem v metru potkal tu
co mě oslovovala Death.on.line
a super se s ní mrdalo
pak se mě zničeho nic zbavila.

Ale asi jsme se nepoznali
a nebo možná mě nechtěla poznat.
Sledoval jsem její tvář
v odrazu skleněných dveří.
Stála tak deset centimetrů přede mnou.

Bylo mi blbý v narvaným metru se zeptat,
nespali jsme spolu párkrát před pár měsícema?
Autor Death.on.line, 24.11.2010
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ooo. V metru jsou samý mrdi co lidaj..

25.11.2010 16:18:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí