Déja Vu

Déja Vu

Anotace: jaby se to už někdy stalo, ale kdy?

Co křičela?
A proč?
Nikdo jí neslyší, už dávno je pryč,
odešla
do komnat své padlé vlády,
zas do příštího soumraku

Do mozaiek zahalený
vkrádá se potichoučku,
zase zatoužil,
zase chtěl ji spatřit
v denním světle,
ubohý

Zapoměl,
zapoměl, co slzí proteklo,
co úderů srdce pominulo,
co bolesti trvá

Jen touží zas oživit si vzpomínku,
tu bolavou,
tu hořce krásnou.
Chce milovat

Chce,
touží,
přeje si,
prosí,
žebrá...

Na kolenou žebrá
o další ránu.
Na kolenou líbá
její ladný stín
a zase sní

Vysmívá se mu,
říká: Hlupáčku, nikdy dvakrát!
Nikdy víc!
Je zlomený,
je zlomený svou slabostí,
svou nicotností

Kým je?
A co tu vlastně dělá?
Autor Morsia, 24.11.2010
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí