Píšu ti...

Píšu ti...

Anotace: ...

Píšu ti o souhvězdí Štíra
jak tu sedím nad sklenicí ranní rosy
prsty na nohou mi chladí jinovatka
je to moc příjemný
/jako když mně Jakub v sedmý třídě
poprvý sáhnul na prsa/
houpu se v křesle
sem a tam
a tam a sem
musím nějak vyrovnat srdeční kocovinu

Píšu ti o tom jak začínám znova
střílím větrový bonbóny z praku
na ulici
ptáci je sbírají
je to moc smutný
sbírám to peří a dělám ti čelenku
to všechno z čistý lásky
/hvězda Antares dneska v noci
svítí jako o život/

Píšu ti o žlutý čekárně ve špitálu
/řeknu ti ty plátna tady na zdi
hotový moderní umění/
věnuju ti dvě hodiny absolutního klidu
a půjčím svýho psychiatra
pověsím se na zeď
a budu trpělivě čekat
až mě znovu začneš obdivovat
Autor Koprtinka, 24.11.2010
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: Divoženka1, STIMPRE, Taog, JardaCH, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty uličnice jedna, vím, nic neříkej :) GeorgeS

28.11.2010 16:01:00 | Who cares a lot

... koukám ... žes od kafe přeěla na rosu ...

25.11.2010 09:48:00 | JardaCH

Tohle není špatný kus.

24.11.2010 21:50:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí