Mořská víla

Mořská víla

Anotace: Doopravdy

Němá
šlapala, trpěla,
Bolelo
Bylo by líbezné, kdyby to nebylo.
Bylo by jinak a něco by chybělo,
Kdyby tu mořské víly nebylo
Pan Andersen píše smutné pohádky
Možná to přežije, vrátí se zpátky
Ale jak laská pohrává se s námi,
Ta je nám katem, pokud ji neznámé.
Najednou svět by se nestal šťastnějším,
"Kdyby to nebylo"
Tím se konejším
Polykám slzy já za mořskou vilu
Kdyby tu nebyla, nemá to sílu…
Autor Alisa 16, 25.11.2010
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: efeeez, brooklyn, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozfoukaná jako vlny :)

04.01.2011 11:53:00 | brooklyn

malâ mořská víla dostala od Tebe krásný dárek v podobě básně

26.11.2010 20:22:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí