Protiklady...

Protiklady...

Anotace: ...všichni je znáte, takže asi zbytečná báseň

Po lásce vždy přichází
Jedno velké zklamání
Letní slunce šimrání
Sněhové závěje zakryji

/Kdepak se před
Samotou ukryji/

Po světle tma
Po hojnosti chudoba
Dneska fajná knajpa
Zítra pořádna kocovina

/A tak to je dokola
Jak chodící mrtvola/

Něco se získá
Hodně věcí ztratí
Už se nemůžu smát
Po událostech
Co se neměly stát
Autor JohnyD., 25.11.2010
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: jakubisko, Chancer, dream in emptiness, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí