Vydrž, smutněnko!

Vydrž, smutněnko!

Anotace: Každý člověk má nějaké problémy. Některé jsou běžné, jiné zákeřné tím, že přichází nečekaně. A taky takové, o kterých se těžko mluví nahlas, a tak si je musíte vyžrat sami. V lepším případě s minimální účastí...

Vydrž, smutněnko...

Dýchej!
I když s hrudníkem se rozevírají i čerstvé rány.
Jenže co naplat, kdo nedýchá... nežije.
Tak přetrp tu bolest.

Hlavu vzhůru!
I když tě srazili k zemi
a použili na to moc hrubé násilí.
(přetáhli tě nejen přes záda, ale i přes duši)

Tak už se usměj, smutněnko...
Kamarádi odejdou, přátele vydrží.
/Ale ne věčně,.. Obzvlášť když neví, co tě trápí/

Smutněnko... žij!
Už jsi došla daleko. Tak to nezvdávej...
Rány nezmizí, ale přestanou krvácet.
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Denael, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí