V parku ležel na zemi...

V parku ležel na zemi...

Anotace: ...

V parku ležel na zemi na sněhu
hladovej unavenej pes
lidé vycházeli z toho parku
ale nikdo je nemíjel
po silnicích jezdily auta
já seděl a psal a
každá vtěřina sezení mě ubíjela
nelze vidět ubíjení ale
vteřiny minuty a hodiny sezení
které nic nezmění stejně jako ubíjení
a to mě taky ubíjelo...
chtěl jsem se zvednout jít k tomu
psovi ale nešlo to
tak jsem po chvilce těžkého zápasu
se sebou samým
prohrál
a odešel...
když jsem vycházel z parku
nikdo mě nemíjel...
Autor tukiy, 28.11.2010
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí