Touha

Touha

Anotace: .................

TOUHA

Tak blízko, přitom daleko,
touha odejít – toť ve mně zaseto.

Vidím přijíždět vlaky,
závidím těm co nasednou – Já chci taky!!!

Vzdalovat se a mávat,
asi nemohu od života tolik žádat.

Nevím co mě zde čeká,
nejradši bych vypadla třeba na kraj světa.

Kdybych byla tam, kam jsem chtěla zmizet,
mohla bych Tě alespoň zase znova vidět.

Jsem však zde a nemůžu pryč,
kéž bych konečně nalezla k štěstí svému klíč.
Autor Samanta, 28.11.2010
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí