Sladkej žár

Sladkej žár

Anotace: ..na chvil pár

Sbírka: Barvy podzimu

Cítíš ze mě..?

Sladkej žár
co znamená souhlas

Tvé dotyky
rána pod pás
protože teď
chci tvůj dech
cítit na stehnech

Okamžiků pár
pálíš jak touha sama
po polibku
hladím vlasama
tvoje paže
klín obnaže

Nechci kytku
a nechci objetí
chci se promilovat
do rána do pěti

Svědomí obviňovat
že pozbylo hlasu
nechalo hřích proplout
do našeho
společného času
Autor Lioness, 28.11.2010
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: sailorr, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí