Maminko ,proč

Maminko ,proč

Anotace: hjhjg

Maminko ,proč to tak bolí.
Maminko řekni ,proč jen na to nezapomeneme.
Maminko ,už neplač ,srdce mi umírá tvou bolestí.
Maminko ,tak se na mně už usměj a řekni mi ,jsi tu ty a to mě utiší.
Maminko ,vstaň s té studené země vstaň ,nechci ještě přijíd o tebe.
Maminko ,pojď domů nikdo ,už tu není ,zůstali jsme sami.
Tak ,už pojď neboj ,bude nám zas líp.
Autor 89Rosa, 16.01.2006
Přečteno 718x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No je to takové rozházené,ale málem mě to rozbrečelo;-)

16.01.2006 20:31:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí