Ze dna šuplíku

Ze dna šuplíku

Anotace: toho vespodu

Píšu Ti dopisy, píšu Ti tajně,
přesto nevím kde jsi, hledám Tě marně.
Chtěla bych zpovídat svou duši Tobě,
chtěla bych uvázat Tvé oči k sobě.
Jen malou tužtičkou na mokrou destičku,
před svoji matičkou, skrývám se. Bratříčku!
Jen malou tužtičkou píšu Ti dopis,
jenž skrývá smrti, lítosti popis.
Příteli deště, příteli míru,
příteli, ještě mám v Tebe víru.
Laskavý druhu, příteli můj,
na Tobě závisí jen život můj.
Nenech mě samotnou, nenech mě tu,
odveď mě temnotou k svému světu.
Naplno odevzdávám svou duši Tvé,
zabal ji do plyše kapsičky své.
Utop ji, zahoď ji, neb si ji nech,
zabal ji v měkkoučký zelený mech.
Opatruj dušičku, dušičku mou,
už jen mou poslední věc jedinou.
Autor lady oToman, 29.11.2010
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Ivo K.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí