Ruleta

Ruleta

Anotace: Nastydl jsem :K

V životě není jistota,
život je jako ruleta.

Po jejím těle poskakuji lehce,
drkotám, pobíhám přes pražce.

Jsem mihotavá kulička!
Hop černý, ahoj červený pruhu!

Jenže nakonec vede moje cesta stále po jednom a tom samém kruhu.
Autor Krapet, 30.11.2010
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, James Libustka, Já sám, Jaine, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí