Ultimátní štěstí

Ultimátní štěstí

Anotace: Znáte ten pocit, kdy chtece skákat, bušit pěstmi, zvonit, zpívat a prostě smát se a ani nevíte proč? :D zajímavé je, že přichází nečekán...

Ultimátní štěstí

Podle jedněch je to dar,
podle jiných prokletí,
když se zima mění v žár,
srdce v dál se rozletí.

Je nám jedno, víc než to,
proč se srdce štěstím chvěje,
proč se štěstí množí
jen pro ten pocit, ( pocit! )
Bych přezimoval přes léto,
a když sníh za oknem se skvěje,
bych stál v plavkách na nároží-
Jen pro ten pocit, pocit, pocit!
Když se štěstím zaplétám
do svůdných křivek noci.

Je nám líto, ale zbytek básně shořel, při výbuchu tlakového srdce, v němž došlo k explozivní reakci štěstí a rozumu.
Autor Jaine, 30.11.2010
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Sachris, James Libustka, Já sám, ziriant, Désolé
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí