Čas vypršel

Čas vypršel

Anotace: (29.11.2010)

Jsi Anděl
padlý mezi všemi
sklánějící se ke studené zemi
pod tíží světa
mezi bělostnými křídly...
Uběhla pírek léta
ale vločky neprořídly
nerozpustil se pouštní prach
ne, ještě nesnídáme na hvězdách...

Havraní vlasy
spadající po ramena
tělo - šlacha, sval
jenže já zas unavená
v srdci stálý žal
dělící dva různé světy
nepůjde to dál
možná ve snů změti
kdy naposled ti
vyslovím tři slova:
"Chci létat zas!" a znova
tak vem mě k obláčkům péřovým
pak perlám smutku napovím
"on je padlý a já vrah"

Byls prostě Anděl
vhozen do života
zalykající se
narkotizující vůní světa
přitom stačila by
pravidelná emocionální dávka
a byl bys herec
nehrál by sis na diváka!
Ale pavučinka osudu již dopředena
zářivý černý květ jsem utrhla
čas vzal nohy na ramena
na jevišti se rozsvítila světla
Autor Surya, 01.12.2010
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí