Deus ex machina

Deus ex machina

Anotace: ...

Kdyby tak sestoupil
deus ex machina -
pak všechno zlé končí
a dobré začíná!

Kdyby tak osedlal
Bůh svoje stroje -
snad by se řešilo
bez slz a boje

Možná bych neseděl
sám v temné putyce -
možná bych neslyšel
volání Měsíce

Možná bych šťasten byl
a s tebou si psal -
a žádná zlá písmena
v básních bych nenapsal...
Autor Chašmodský, 01.12.2010
Přečteno 306x
Tipy 20
Poslední tipující: Gabrielle, Charibeja, strašidýlko-střapatý, Psavec, CULIKATÁ, Kapka, Jiná, James Libustka, Romana Šamanka Ladyloba, Fighting Dreamer, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí