TRAJEKTORIE POCITŮ

TRAJEKTORIE POCITŮ

Anotace: ....

Tlaková níž cyklónu,
v rozsedlině depresivních hmot,
hluboko pod povrchem ctižádosti a snahy žít.
Nad horizontem v balónu,
hledáš z mravenčí perspektivy ideály hodnot,
jak vyprázdnit hlavu,mít v ní klid.

Kapilární jevy pocitů,
povrchové napětí ti zakřivuje duši.
Nekonvenční úhel tvých parazitů,
ti na pólu rovnováhy nesluší.

Pokles hustoty vnitřní krásy,
náměr tvých citů,minul trajektorii.
v kořenech zachytilo se,jen pohanství národů.
Hordy,davy,zástupy,masy,
svádí ke globální harmonii,
zaštítit naší auru z nejasných důvodů.
Autor ZILA78, 01.12.2010
Přečteno 413x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., Mbonita, Tamara, la loba, Psavec, CULIKATÁ, Jesper, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

křivky i čáry
tvoří náš život

02.12.2010 20:16:00 | Mbonita

St,,,je to zase soustíčko k přemýšlení...

02.12.2010 10:35:00 | la loba

Moc dobře napsaná.

01.12.2010 23:18:00 | Psavec

Výstižné a bohužel pravdivé... ST!

01.12.2010 18:42:00 | Danga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí