Ztracený vítr

Ztracený vítr

Anotace: odešel člověk z rodu větrů

Možná jsem to nezvládla, možná je to osud.
Nikdy není návratu, nic nebude jak dosud.
Zemřel člověk z rodu větrů, upadly mu perutě.
A já stále v haldě svetrů, musím čekat nehnutě.
Co po sobě zanechal, padlo na mou hlavu.
Ty časy kdy mocně vál, vytrácí se v davu.
Proč jsem si jen kdysi přála, být o něco více?
Tehdy byla zažehnuta ta větrnná svíce.
Přesto zbývá ozvěna, co mě v zádech mrazí,
i ta brzy utichne a všichni budou nazí.
Autor Bitter Beauty, 02.12.2010
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: hatlapatla, Puštěná ze řetězu, Dragita, CULIKATÁ, Agniezka, Skalsky Pavel, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí