Blues marnivý holky

Blues marnivý holky

Anotace: ...

Rozbitým oknem pouštím draka
Dávám ti znamení
že jsem si právě vyčistila zuby
použila nový parfém
ten odér
mi zatím vždy zajistil místo
v první řadě na baru
navlékla silonový punčochy
po svatební noci uteklo jedno oko
a to co zbylo
jsem bezpečně uložila
na dno sklenice
ještě dýchá
přitulila se k růžovýmu medvídkovi
Růžena
po starý tetě
/když umírala chtěla ho zabalit s sebou do kufříku
a pak ho s Petrem vyměnit za život na věčnosti/
nechala svítit jen malou kopii lampičky
od Tiffanyho
pomodlila se třikrát Otčenáš
za padlé milence
natřela okraj postele prošlou rtěnkou
Dávám ti znamení
Autor Koprtinka, 03.12.2010
Přečteno 360x
Tipy 13
Poslední tipující: Divoženka1, Gabrielle, Psavec, Mbonita, Skalsky Pavel, Kapka, teď už nikdo, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě zpracovaný tok myšlenek a docela příjemně na mě působí. Je to neotřelé, fajn.

03.12.2010 08:37:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí