Když padá sníh

Když padá sníh

Anotace: ...

Když padá sníh
zmrzlé tváře
do růžova zbarvené
zastudí do dlaní
a zase zmizí
v krajkovém závoji
ze sněhových přání.

Na kousky zlomená
srdce ledových královen
skrýváš v náručí
kouzelná pápěří
z nebe se sypou
to andělé na zem k nám
znamení posílají
když padá sníh.
Autor Paulette, 03.12.2010
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí