Tancujem..

Tancujem..

Anotace: .. rokáč

Tancujem rokáč, tu v Rockenrollklube
z reťaze som sa pred láskou utrhol
lietajú triesky keď drevo sa rúbe
pod pódiom od sĺz som parket vydrhol

neviem o ničom, čo v sede vyriešim
hneď s prvým tónom som stoličku zrušil
ak nie najsmiešnejším, tak aspoň smiešnym
som slonom (dnes som to od rána tušil)

v porceláne, 'tichom' črepy snov letia
rozbitý som - jeden črep si chyť, ak chceš
vyletel zo srdca, oči mu svietia
vidí Ťa - vidíš ho? ..smeť neodpraceš?
Autor Petbab, 04.12.2010
Přečteno 269x
Tipy 29
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, slnečnica, Psavec, la loba, PIPSQUEAK, Žqáry, ZILA78, labuť, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... boľavé ticho je vždy plné hluku,
chaos v srdci nedovolí uniknúť
jedinému vzlyku...

:)

06.12.2010 15:32:00 | slnečnica

Parádní ST!

05.12.2010 21:56:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí