Beznaděj

Beznaděj

Anotace: nevim, jestli je to zpusobene tim obdobim, nebo erbenem...

Zima, zima...
zima.
Ruce tvé se třesou.
Ani už tu sklenku malou neunesou.
neunesou.
Černé oči z rána
dívaly se na mě.
Zkoumaly a hledaly,
avšak stále marně.
marně.
Větve jako otěže,
větve jako údy,
dusily a škrtily
bez citu a studu.
Vítr duje, vichřice,
bouře se sem blíží...
Její družka?
Světice?
Smrt...
se tiše plíží.
Za tebou či za mnou?
Odpověď tu není.
Nevolej svou matičku,
neuslyšíš pění.
Její sladké pění...
Autor korncaffe, 05.12.2010
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zimou...
aspoň u nás vítr duje
sníh po stráni letí
nálada se pohupuje
od deseti k pěti

05.12.2010 14:24:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí