Na konci dne

Na konci dne

Anotace: vyváženost..?

Když zasypal mě sníh
na cestě domů
K večeru..
však po ránu..teplem zněl
můj zpěv..
Někdo bodl mě..slovem,
nožem lásky do zad..
Jeden se raduje..a druhý..
si jen tak sám..
o lásce mluví..šepotem
Snad, aby jiný..neslyšel
ukápnout ani jednu slzu
na zem..
Vyváženost vah ?
Stírá tu slzu, dvě..
Holýma rukama..tři..
Ztratí se ve sněhu,
stíny hrají si na něhu..
Protrhlá hráz
Třpytivý mráz..všude kolem
usedá..uvnitř mého břehu
Třepotá se zář..
s každým pádem dolů..a..
občas to bolí..neříkám, že ne
Než ten někdo mě obejme
Deštivá stráň -
Bože prosím, dnes mě..chraň
Odolávám..svému nitru
A všude ten klavír..
zní i pronásleduje..pocity mé
..vřelé
Dokonce..i hřeje..sem tam
Na život rám..?
Pokládám..
Po doušcích té vláhy uléhám
Smích otevřel mi další směr
Vem si..vem..kus něj
Tiše prosím..
..Nezapomeň..
Pod křídla svá mě..
..navždy vem
Autor toulavá naděje, 06.12.2010
Přečteno 306x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, hašlerka, Jana M., Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Psavec, jedam, Agniezka, Judita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása tvých slov..ST!

06.12.2010 22:24:00 | hašlerka

Jak se ti podařilo tak přesně vykreslit mé nitro?

06.12.2010 21:52:00 | Jana M.

krasosmutnění

06.12.2010 12:30:00 | Mbonita

děkuju..ale je to bolavý text včerejšího večera..

06.12.2010 08:23:00 | toulavá naděje

to se mi moc líbí...

06.12.2010 00:24:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí