Naposled

Naposled

Anotace: In articulo mortis-v očekávání smrti

Naposled uslyšíš zpěv
černých kosů
Naposled vdechneš vůni trav
Naposled vnímáš sněť
lidských hlasů
a okouzlení nových zpráv

"Naposled jíti ruku v ruce
s Tebou má lásko
s Tebou můj světe
Naposled shlédnout zlaté slunce
s Tebou má lásko
můj život kvete-
i zmírá"

Naposled uslyším:"Láska neumírá!
To jenom já jenom já"

Naposled poslechneš si Píseň lásky
Naposled zapláčeš usměješ se
Naposled pohladím lásko
Tvé vlásky
a vykročím do deště
Autor jvacl, 06.12.2010
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, danav, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí