MŮŽE BÝT

MŮŽE BÝT

Anotace: ....

Přeberu kyslík,
stanu se následkem,
nových možností.
Dám si na hlavu papírový pytlík,
naváže kontakt s uvězněným svědkem,
dozvím se spoustu nevysvětlitelných vzácností.

Diskuze je rozvalitá,
vítr bere nám slova z úst,
když nadechujeme se pro větu.
Ani chytrost myšlenky závěr neposkytla,
na povrch dere se hnus,
snad příchod antikrista nepropásnu.

Ulehčím vám bolest,
cestu proliji krví,
na znamení přítomnosti.
Do natažených obličejů,zařvu polez,
ať to drtí,
lehce a bez milosti.

V lákadlech dolepím hříchy,
smetu pořádek slabosti,
do unaveného kontejneru.
Pak padnu smíchy
a s hrdostí,
se odplavím na slzách charakteru.

Možná budu nezkušený
a nepřipravený,
vzdorovat takové síle.
Možná už budu unavený
a vyčerpaný,
ale také to může být,ta moje chvíle.
Autor ZILA78, 07.12.2010
Přečteno 260x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, la loba, Nick Name, Psavec, jedam, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st já hlasuju pro igelitový bude to zábavnější...ach jo zase tak krásně tísnivé...

08.12.2010 10:43:00 | la loba

NEdáš si na hlavu papírový pytlík!

07.12.2010 20:54:00 | Nick Name

St..

07.12.2010 10:48:00 | Květka Š.

St..

07.12.2010 10:48:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí