Transformace

Transformace

Anotace: ....

Tak zase
budu pít
jen abych
mohla žít
a zas budu
hrát
a lhát
sobě
i obecenstvu
a kdo ví
snad kolem půlnoci
nastanou "zlé časy"
v hostinci
a vše se změní
než přijde rozednění
budu čarovat
v závějích
v nadějích
polapených
do lapače snů bezbranných
Bílá mě vnese
do vánice
tak lehce
jak pírko holubice
Mí fanoušci
zbožňují
transformace
a telenovely
v tomhle díle
prodělám tři operace
a velmi snadno
splynu
v dýmu
s drzým snem
barmana za pultem
a co příště-
řekněte si
kým příště mám být
udělám cokoliv
chci vás i sebe
k smrti
pobavit...
Autor la loba, 08.12.2010
Přečteno 205x
Tipy 27
Poslední tipující: Helena Lovecká, whiolet, Actafool, Gabrielle, šuměnka, Pythonissa__, Mbonita, Eru Alonnar, 6thSun, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmzajímě napsaná, a samozřjmě dobře napsaná depresivní stavy to jsou moje cukry...

11.12.2010 18:16:00 | whiolet

ježíšek se mi zamlouvá!:-)

10.12.2010 21:07:00 | Actafool

Já jsem fanoušek transformací
v noveláchtele já se ztrácím
a Tebe si teď nepodplácím
když radím; vylétni jak ptáci
a své sny ustel na oblacích...

10.12.2010 02:00:00 | šuměnka

Ježíškem:))

08.12.2010 10:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí