Nekonečno

Nekonečno

Anotace: --------

zavřená okenice,
v šeru tvář pobledlá
na parapetu svíce,

žilnatá ruka zatíná se
jako by cosi udržet
si chtěla,
snad myšlenku,
snad pomíjivost těla

v očích prázdno,
přesto za světlem
se točí,
do mezihvězdných dálek
nám splývajících v šedi

co za nimi se skrývá,
jen mrtvé oči vědí
Autor stravla, 08.12.2010
Přečteno 360x
Tipy 25
Poslední tipující: zdenka, Kubino 2, Mates.21, Juraj Hrom, Kapka, René Vulkán, Gabrielle, Mbonita, labuť, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nekonečně....věčně....úsměv.z.

16.03.2015 16:10:22 | zdenka

viera, že je tam temná tma, našťastie pre nás i svetlo
a svetlo je aj tu ! hallelujah
pekne napísané
-st

10.02.2011 03:14:00 | Juraj Hrom

Nesmuténkuj...

09.12.2010 09:55:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí