LÍBÁŠ JAKO BŮH

LÍBÁŠ JAKO BŮH

Anotace: báseň napsaná na nedělní události toho dne,dřív mně to nedovolil čas

Líbáš jako bůh
jen opilej vzduch
prořízne světlo s tmou
potom jen vyženou
slova v ulicích
kde ztratí se i Mikuláš
bezdomovec co nemá na guláš
noc je tak němá
vzduch přeřízne stopy v trápeních
opilé jsou mrtvé sny
na nábřeží ale vrány
šeptají své Never- more
jen někdo je zoufalé sám
ale někdo křičí v davu
náhle tam
připijí se na slávu
a jen tak nazdařbůh
DNESKA LÍBÁŠ JAKO BŮH.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.12.2010
Přečteno 297x
Tipy 24
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, Niky88, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Jiná, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, zenge, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí