Ublížils mi

Ublížils mi

Anotace: ...

Unavené slunce padlo
zlehka do trávy,
přiopilé nocí chladlo,
rostly obavy...

...Že se asi neubráním,
že se ani nechci bránit
tvým pohádkám raně raním,
co už zítra umí ranit.

Držel jsi mě, srostly stíny...
Z tvé síly, co srdce zlomí,
na duši mám podlitiny,
vtisknul ses mi do svědomí.
Autor trhla.marketka, 10.12.2010
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Judita, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí