Naordinujte mi, prosím, smích...

Naordinujte mi, prosím, smích...

Anotace: ...zářivá radiace radosti zamíří svými paprsky, a jak tisíce jehel s tekutinou léčivou, vstříkne smutku vakcinu...

Povídám, směj se z plných plic
a od srdce !
Takový smích prý léčí !
A pak ho pěkně uchovej,
než přijdou zlé časy,
s převelikou péčí...

Radostná chvíle,
rozkvetlá louka kopretin
tak jako všechno,
i ona má svůj protipól,
ulepenou, šedou hustou hmotu,
ploužící se za patami štěstí
jako stín...

Ruku v ruce
radost s chmurou jdou
nikdy svůj cíl neminou,
a s přesností na milimetr
vždycky vstřelí gól
přesně na komoru...

Jiskřivý srdečný smích,
zářivá radiace radosti
zamíří svými paprsky,
a jak tisíce jehel
s tekutinou léčivou,
vstříkne smutku vakcinu.
A pak se chmury rozplynou...
Autor Sladkalu, 10.12.2010
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., divoska_jaja, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní, víme o tom své, viď?Jen se směj, co to jde:-))).Posílám ti pozdravení a mávám:-)))

10.12.2010 21:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí