Úkryt duše

Úkryt duše

Anotace: píseň Honzíkovi...

Sbírka: Naděje

Víš, o čem sním,
když hvězda padá,
když tvář svou měsíc
za mraky tajně skrývá

A tak se řítím do tvých snů,
pod lampou píšu veršů pár…
v tom domě bez lidí…
v zamčeném zámku, kde není bál

Když projdeme spolu městem,
s naší hvězdou,
s naším snem…
nechci se ptát, co bude dál
Vždyť ty víš…

Na dlani pár vloček sněhových
řeknou ti to, co já nepovím
Až přijde měsíc májový
něco ti napoví

Smíš si vzít
duši mou
a sám jí skrýt
celou duší svou
Autor Moonlight7, 10.12.2010
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí